Νέα - Δελτία Τύπου

Home » Chania Film Festival » Πρόσκληση Εθελοντών CFF8

Πρόσκληση Εθελοντών CFF8

5 Σεπτεμβρίου, 2020
Chania Film Festival
0

Το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σας καλεί να γίνετε εθελοντές της διοργάνωσής του!!
Ελάτε να βιώσετε την εμπειρία μιας μεγάλης πολιτιστικής και εκπαιδευτικής διοργάνωσης!!

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων απευθύνει πρόσκληση σε εθελοντές για την 8η διοργάνωσή του, που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Οκτωβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου 2020, σε φυσική και online μορφή προσαρμοσμένο στις υγειονομικές συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί. Η επιλογή των ταινιών έχει ολοκληρωθεί και περίπου 150 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, animation, ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας θα συγκροτήσουν το κυρίως πρόγραμμα αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.
Σ’ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, ο Πολιτισμός πλήττεται αλλά και παρεμβαίνει επίμονα και σταθερά. Σ’ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων επιμένει με τη δική του Κινηματογραφική γιορτή!
Το Φεστιβάλ σας καλεί να ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο Πρόγραμμα Εθελοντών και να συμβάλετε στην άρτια πραγματοποίησή του, βιώνοντας παράλληλα την εμπειρία μιας μεγάλης Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Διοργάνωσης.

Δηλώσεις Συμμετοχής: μέχρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, στον αντίστοιχο σύνδεσμο που υπάρχει στο site του Φεστιβάλ www.chaniafilmfestival.com ή στη φόρμα εθελοντών του CFF.

Δείτε το τρέιλερ: https://youtu.be/1Eb6Kkm8TiQ

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP