Νέα - Δελτία Τύπου

Home » CFF edu » και ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

και ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

22 Οκτωβρίου, 2024
CFF edu , Chania Film Festival , Νέα
0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 και ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ  από το 12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων
Το 12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές και το γηροκομείο του Δήμου Χανίων για μια ακόμη χρονιά παρουσιάζουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 στις 9 το πρωί  διοργανώνουν ειδική προβολή για ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Σας περιμένουμε (μεγάλους και μικρούς) για μια ειδική προβολή της ταινίας “ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑΝΑΣΗ” σε σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη με τον Θανάση Βέγγο.
Στην προβολή θα παρευρεθούν σκηνοθέτες και άλλοι καλεσμένοι του 12ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων για να συζητήσουν με ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ CFF12 ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΣΗ 



Το 12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τα Εκπαιδευτικά του Προγράμματα τελούν υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Παιδείας – Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Υποστηρίζονται από τη Βουλή των Ελλήνων, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Οπτικοακουστικών Μέσων και Δημιουργίας [Ε.Κ.Κ.Ο.ΜΕ.Δ.) – Creative Greece, την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Αποτελούν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, των Δήμων Χανίων και Πλατανιά και του Πνευματικού Κέντρου Χανίων. Έχουν την υποστήριξη του Δήμου Γαύδου.

Σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης,

Πραγματοποιούνται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.


ΧΟΡΗΓΟΣ COSMOTE TV, ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ AEGEAN Airlines, ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΝΕΚ Lines, ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ CARWIZ


 

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP