Νέα - Δελτία Τύπου

Home » Chania Film Festival » Γίνε εθελοντής στο 10ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Γίνε εθελοντής στο 10ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

25 Αυγούστου, 2022
Chania Film Festival , Δελτία Τύπου , Νέα
0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ   ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ  10ης ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ!!!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!!

Πρόσκληση σε εθελοντές απευθύνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων για την 10η διοργάνωσή του, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Οκτωβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου 2022, σε φυσική και online μορφή.

Η επιλογή των ταινιών έχει ολοκληρωθεί και περίπου 150 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, animation, ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας θα συγκροτήσουν το κυρίως πρόγραμμα, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα αφιερώματα του Φεστιβάλ.

Συμπληρώνοντας την πρώτη δεκαετία του το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων επιμένει δημιουργικά και αναπτυξιακά ετοιμάζοντας μιας ακόμα Κινηματογραφικής Γιορτής!

Το Φεστιβάλ σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντών και να συμβάλετε στην άρτια πραγματοποίησή του, βιώνοντας παράλληλα την εμπειρία μιας Μεγάλης Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Διοργάνωσης. Μιας Μεγάλης Κινηματογραφικής Γιορτής!

Mέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, στον αντίστοιχο σύνδεσμο που υπάρχει στο site του Φεστιβάλ, www.chaniafilmfestival.com ή στην παρακάτω φόρμα εθελοντών του CFF  https://forms.gle/5xK9PgufrqSsAeKK9

 

Γραφείο Τύπου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων
Chania Film Festival Press Office

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP