Νέα - Δελτία Τύπου

Home » Chania Film Festival » Επίσκεψη του νέου Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη. “ Το Chania Film Festival διαφοροποιεί τον προορισμό των επισκεπτών μας, που μπορεί πλέον να έρθει στα Χανιά και για αυτό το Φεστιβάλ Κινηματογράφου”

Επίσκεψη του νέου Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη. “ Το Chania Film Festival διαφοροποιεί τον προορισμό των επισκεπτών μας, που μπορεί πλέον να έρθει στα Χανιά και για αυτό το Φεστιβάλ Κινηματογράφου”

29 Οκτωβρίου, 2019
Chania Film Festival
0

Το Chania Film Festival που πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (23 Οκτωβρίου-2 Νοεμβρίου) είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί ο νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Δημήτρης Φραγκάκης. Ο κ. Φραγκάκης που επισκέφτηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά και δεν απώλεσε την ευκαιρία να βρεθεί στο 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ. Σημειώνεται δε, ότι το 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τελεί υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του ΕΟΤ.

Ο Γ.Γ του ΕΟΤ ξεναγήθηκε από τους διοργανωτές στους χώρους του Φεστιβάλ, παρακολούθησε κινηματογραφικές ταινίες και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση που χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται σημαντικά:

“Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ως νέος ΓΓ του ΕΟΤ βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στα Χανιά. Χαίρομαι γιατί εδώ στα Χανιά γίνεται μια αξιέπαινη προσπάθεια που αφορά τον Κινηματογράφο και γίνεται μια δουλειά που δεν έχει μόνο τοπικό χαρακτήρα, αλλά και διεθνή. Συνεπώς ήταν εύλογο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια και θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω λοιπόν ότι κάθε χρόνο η διοργάνωση γίνεται και θα γίνεται όλο και καλύτερη και θα έχουμε τη δυνατότητα να στηρίζουμε το Chania Film Festival περισσότερο”.

Μάλιστα, ο κ. Φραγκάκης επεσήμανε ότι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει έναν επιπλέον “πόλο έλξης” των επισκεπτών της πόλης μας και μάλιστα σε περίοδο που δεν είναι άκρως τουριστική:

“Ο επισκέπτης δε θέλει πλέον, μόνο ήλιο και θάλασσα. Αυτό είναι ένα μοντέλο που ξεπερνιέται. Ο επισκέπτης θέλει εμπειρίες και θεωρώ ότι τέτοιες εκδηλώσεις όπως το Chania Film Festival διαφοροποιούν τον προορισμό των επισκεπτών μας, που μπορεί πλέον να έρθει στα Χανιά και για αυτό το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, σε μια περίοδο δηλαδή που δεν είναι άκρως τουριστική”.

Το  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τα Εκπαιδευτικά του Προγράμματα

τελούν υπό την Αιγίδα:

των Υπουργείων

Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Πολιτισμού και Αθλητισμού,

Τουρισμού

και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

υποστηρίζονται από τη Βουλή των Ελλήνων,

σχεδιάζονται και υλοποιούνται

από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης,

αποτελούν συνδιοργάνωση

της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων,

του Πνευματικού Κέντρου Χανίων,

των Δήμων Χανίων και Πλατανιά

και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

και έχουν τη συνέργεια των σημαντικότερων φορέων

 του Κινηματογράφου, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης.

Μεγάλος Χορηγός

 COSMOTE  TV

Χορηγοί

Πλαίσιο / Βοτανικό Πάρκο  / SAMARIA / ΜΟΝΤΕΡΝΟ

ΑΝΕΚ Lines + Blue Star / SYNKA / ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ / ΓΡΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP