Νέα - Δελτία Τύπου

Home » CFF edu » Με γεύση μαθηματικών

Με γεύση μαθηματικών

5 Φεβρουαρίου, 2024
CFF edu , Chania Film Festival , Cinema Summer Camp , Cineγραφήματα , CineΜαθήματα , CR.E.Doc. , Δελτία Τύπου , Νέα
0

Με Γεύση Μαθηματικών

Με Γεύση Μαθηματικών

Η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων στο πλαίσιο δράσεων «συν-ομιλίας» τέχνης και επιστήμης προτείνουν ένα διήμερο Βιωματικό Εργαστήρι με την ομάδα ΤΙΜ Theatre in Mathematics (το Θέατρο στα Μαθηματικά)


Με γεύση μαθηματικών

Ένα διήμερο βιωματικό εργαστήρι στην προσπάθεια ενοποίησης των μαθηματικών με το θέατρο στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω θεατρικών εργαστηρίων και δραματοποίησης. Μια προσέγγιση αντιμετώπισης των κύριων εμποδίων στη διδασκαλία των μαθηματικών και επιδιώκει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή όλων των μαθητών ενώ παράλληλα καλλιεργεί σημαντικές δεξιότητες ζωής.

Το θεατρικό εργαστήρι δημιουργεί μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, δημιουργικότητας και διασκέδασης, επιτρέποντας στους μαθητές και στις μαθήτριες να ανακαλύψουν ελεύθερα της δραστηριότητες που προτείνονται, χωρίς κριτική και να ενθαρρύνει την μάθηση μέσα από προσωπικές προσπάθειες οι οποίες ακολουθούν μια σειρά δοκιμών και λαθών.


Εισηγητές – Εμψυχωτές: Αναστασάκης Μαρίνος, Βιτωρίου Αλίκη, Γαλάνη- Μαλικουτσάκη Μαρία, Γυπάκης Γιώργος, Λυκοτραφίτη Λαμπρινή, Μουμουτζής Νεκτάριος , Παράσχου Θοδωρής, Πλέρου Αντωνία, Ραχιώτης Χρήστος, Σωτηρόπουλος Νίκος, Τρουλλινού Νίκη, Φραντζεσκάκης Ματθαίος.


Πρόγραμμα Εργαστηρίου

Σάββατο  24/02/2024, 10:00-14:00.

Σάββατο  24/02/2024, 16:00- 19:00.

Κυριακή  25/02/2024, 10:00- 13:00.


Διάρκεια: 10 [Δέκα] ώρες


Τόπος Υλοποίησης: Πνευματικό Κέντρο Χανίων


Απευθύνεται  σε φοιτητές παιδαγωγικού και σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκουν το μάθημα των Μαθηματικών.


Πληροφορίες – Δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχής :

https://chaniafilmfestival.com/portfolio/mgm24/

  • Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
  • Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP