Νέα - Δελτία Τύπου

Home » CFF Cine Club » Το Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους TrèsCourt – για μια ακόμη χρονιά – στην Ελλάδα την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 στις 9:00 μ.μ.

Το Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους TrèsCourt – για μια ακόμη χρονιά – στην Ελλάδα την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 στις 9:00 μ.μ.

4 Ιουνίου, 2024
CFF Cine Club , Chania Film Festival , Tres Court , Δελτία Τύπου , Νέα
0

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί το διαγωνιστικό 25ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court

Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί για όλη την Ελλάδα το διαγωνιστικό Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court InternationalFilmFestival και συγκεκριμένα την 26η διοργάνωση του.


Πληροφορίες :

https://chaniafilmfestival.com/tres-court

https://www.facebook.com/TresCourtGreece


Χάρη στο ChaniaFilmFestival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Ελλάδα θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος – για μια ακόμη χρονιά – σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  με  ΤΟ ΚΟΙΝΟ και ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court, για μια ακόμη χρονιά, έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη 12  Ιουνίου 2024 από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί το διαγωνιστικό 26ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court !


Βλέπουμε, Κρίνουμε και Ψηφίζουμε

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, 9μμ

 Χανιά: Δημοτικός Κινηματογράφος Κήπος

Ρέθυμνο, Χερσόνησος-Ηράκλειο, Σητεία , Νέα Μάκρη-Αθήνα , Σαμοθράκη


Το Très Court International Film Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους) έρχεται στην Ελλάδα με την αποκλειστική συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / ChaniaFilmFestival.

Το φεστιβάλ, με έδρα το Παρίσι, πραγματοποιείται τα τελευταία 26 χρόνια κατά την ίδια χρονική περίοδο σε δεκάδες πόλεις όλου του κόσμου. Στην φετινή έκδοση συμμετέχουν πάνω από 54 πόλεις από 14 χώρες. Στο Διαγωνιστικό του διεθνούς φεστιβάλ συμμετέχουν ταινίες διάρκειας όχι μεγαλύτερης από 4 λεπτά, αντιπροσωπεύοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation, μουσικά βίντεο κ.α.)από όλα τα μέρη του κόσμου. Ένα δίωρο ταξίδι με κινούμενες εικόνες πλατύ και μήκη του πλανήτη. Με την ολοκλήρωση προβολής των ταινιών, το κοινό καλείται να αναδείξει τις νικήτριες ταινίες για την απονομή του διεθνούς Βραβείου Κοινού μέσω ψηφοφορίας.

 

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP