Νέα - Δελτία Τύπου

Home » Chania Film Festival » Γίνε εθελοντής στο 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Γίνε εθελοντής στο 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

25 Αυγούστου, 2021
Chania Film Festival
0

Πρόσκληση σε εθελοντές απευθύνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανιών για την 9η διοργάνωση του που θα πραγματοποιηθεί από 20 Οκτωβρίου έως 30 Οκτωβρίου 2021 σε φυσική και online μορφή προσαρμοσμένο στις υγειονομικές συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί.

Η επιλογή των ταινιών έχει ολοκληρωθεί και περίπου 150 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, animation, ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας θα συγκροτήσουν το κυρίως πρόγραμμα αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες ο πολιτισμός πλήττεται αλλά και παρεμβαίνει επίμονα και σταθερά. Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων επιμένει με την δική μας κινηματογραφική γιορτή!

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων καλεί μικρούς και μεγάλους να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντών και να συμβάλουν στην αρτιότητα πραγματοποίησης του Φεστιβάλ ζώντας παράλληλα εκ των έσω την εμπειρία μιας μεγάλης πολιτιστικής και εκπαιδευτικής διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις γίνονται μέχρι 5 Σεπτεμβρίου μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο στο site του φεστιβάλ www.chaniafilmfestival.com ή στην φόρμα εθελοντών του CFF

και εδώ shorturl.at/bdJL0

Δείτε το σχετικό τρέιλερ

https://youtu.be/sRCu9WaA0NY

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP