Νέα - Δελτία Τύπου

Home » Chania Film Festival » 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων Τετάρτη 21 Οκτωβρίου – Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων Τετάρτη 21 Οκτωβρίου – Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

1 Οκτωβρίου, 2020
Chania Film Festival
0

Στην ιδιαίτερη συνθήκη που μοιραζόμαστε, το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων καλεί τους φίλους του, για μια ακόμη χρονιά, από 21 έως 31 Οκτωβρίου 2020, να ζήσουν μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες!

Το φετινό πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορούν να το παρακολουθήσουν οι φίλοι μας σε ΟΛΗ την Ελλάδα, διαδικτυακά – σε προστατευμένο περιβάλλον – στο www.chaniafilmfestival.com.  

Μέρος αυτού του προγράμματος θα παρουσιαστεί ΚΑΙ στον φυσικό χώρο του Φεστιβάλ, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, καθημερινά 8.00 μ.μ. -10.00 μ.μ., καθώς και σε ειδικές προβολές που έχουν προγραμματιστεί. Αναλυτικά, θα υπάρχει ειδική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες από το site του Φεστιβάλ.
Παράλληλα, ένας σημαντικός αριθμός από εργαστήρια και masterclasses θα υλοποιηθεί σε φυσικό και διαδικτυακό περιβάλλον. Ειδικά εργαστήρια για την Εκπαιδευτική Κοινότητα, αλλά και για όλους τους φίλους του Κινηματογράφου.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων αποτελεί η απόφαση των συντελεστών του, η online έκδοση να ακολουθεί ροή αίθουσας και όχι on demand προβολή, ως συμβολή στη διατήρηση του αναντικατάστατου Φεστιβαλικού κλίματος.
Παράλληλα, μέσα από το κανάλι του 8ου CFF στο Youtube, θα υπάρχει μια καθημερινή ειδική ζωντανή εκπομπή η οποία θα δίνει τον παλμό του Φεστιβάλ με παρουσιάσεις, συζητήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και όλες οι δράσεις του σχεδιάζονται και επαναπροσδιορίζονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την προστασία από την διάδοση του Covid19.
Με υποχρεωτική χρήση μάσκας και θερμομέτρηση.

Για όλες τις δράσεις θα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσης, μέσα από σχετικό ηλεκτρονικό σύστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.chaniafilmfestival.com, αλλά και στα social media του Φεστιβάλ!!!

Facebook: https://www.facebook.com/chaniafilmfestival/
Twitter: https://twitter.com/ChaniaFFestival
Instagram: https://www.instagram.com/chaniafilmfestival/

Το 8ο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τα Εκπαιδευτικά του Προγράμματα τελούν υπό την Αιγίδα: των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού
Υποστηρίζονται από: την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης
Αποτελούν συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, των Δήμων Χανίων και Πλατανιά και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ
Πραγματοποιούνται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
Έχουν τη συνέργεια των σημαντικότερων φορέων του Κινηματογράφου, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης.

Ολες οι δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων είναι με Ελεύθερη Είσοδο και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ.

8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF)

21 – 31 Οκτωβρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online στο www.chaniafilmfestival.com.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!!!

Το Γραφείο Τύπου του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF)

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP