Νέα - Δελτία Τύπου

Home » Chania Film Festival » Το Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court – για μια ακόμη χρονιά – σε όλη την Κρήτη, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Το Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court – για μια ακόμη χρονιά - σε όλη την Κρήτη, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

5 Ιουνίου, 2019
Chania Film Festival
0

Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί σε όλη την Κρήτη το διαγωνιστικό 21ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court!

Χάρη στο ChaniafilmFestival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Κρήτη θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  με  ΤΟ ΚΟΙΝΟ και ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

ΤΡΕΙΛΕΡ  https://www.youtube.com/watch?v=9x6_us7d9bY

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου το απόγευμα  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε 5 πόλεις της Κρήτης  θα απολαύσουμε το γρηγορότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου : 38  ταινίες μέσα σε δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’  ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα βραβευτεί με την Επιλογή του Κοινού από τις 80 συμμετέχουσες πόλεις από όλον τον κόσμο. Μέσα σε αυτές και οι πέντε μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης:

Χανιά, Θερινός Κινηματογράφος Αττικόν ,  8:30μμ

Ρέθυμνο, Κινηματογράφος Παντελής , 8:00 μμ

Ηράκλειο, Πειραματικό Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου ,  8:30μμ

Αγ. Νικόλαος, Δημοτικό Κινηματοθέατρο REX , 8:30μμ

Σητεία, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Σητείας , 8:30μμ

ΔΕΥΤΕΡΑ  10  ΙΟΥΝΙΟΥ 2019  ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες για το Très Court International Film Festival μπορείτε να βρείτε στο    https://chaniafilmfestival.com/tres-court

Το Tres Court έρχεται στην Κρήτη από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival   και  με την υποστήριξη

Της Περιφέρειας Κρήτης

Του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών

Της Ένωσης Καθηγητών Γαλλικής Φιλολογίας Κρήτης

Του θερινού Κινηματογράφου Αττικόν

Της  Κινηματογραφικής Λέσχης Ρεθύμνου

Της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου

Κινηματογραφική Λέσχη του Θεάτρου της Σητείας

Του Δήμου Ηρακλείου

Του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου

Το Très Court International Film Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους) έρχεται στην Ελλάδα με την αποκλειστική συνεργασία που προχώρησε με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / chaniafilmfestival για την ανάπτυξη του Très Court καταρχήν στην Κρήτη και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Το φεστιβάλ τρέχει ταυτόχρονα σε 80 πόλεις & σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο και ιδρύθηκε το 1999 στην Γαλλία. Σε αυτό διαγωνίζονται ταινίες όχι μεγαλύτερες από 3 λεπτά (χωρίς τους τίτλους και τίτλους τέλους), ενώ οι συμμετοχές προέρχονται από όλες τις χώρες του κόσμου, αντιπροσωπεύοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη ( μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation, μουσικά βίντεο κ.α.).

Με την ολοκλήρωση προβολής των ταινιών, το κοινό καλείται να αναδείξει τις νικήτριες ταινίες για την απονομή των διεθνών βραβείων μέσω ψηφοφορίας.

Περισσότερα στα …

www.chaniafilmfestival.com/tres-court

www.facebook.com/TresCourtCrete/

www.trescourt.com

ΤΡΕΙΛΕΡ   https://www.youtube.com/watch?v=9x6_us7d9bY


Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP