Νέα - Δελτία Τύπου

Home » Εκδόσεις » ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: ΧΑΝΙΑ, Ο Κινηματογράφος στα χρόνια της Κατοχής – Λευτέρης Λαμπράκης και Ματθαίος Φραντζεσκάκης

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: ΧΑΝΙΑ, Ο Κινηματογράφος στα χρόνια της Κατοχής - Λευτέρης Λαμπράκης και Ματθαίος Φραντζεσκάκης

24 Μαΐου, 2021
Εκδόσεις
0

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΧΑΝΙΑ
Ο Κινηματογράφος στα χρόνια της Κατοχής

Λευτέρης Λαμπράκης και Ματθαίος Φραντζεσκάκης

Σχήμα: 15,5×24
Σελίδες: 40
Έτος έκδοσης: 2021
ISBN: 978-618-5364-35-9
Τιμή: 10 ευρώ
Εκδόσεις: ΠΕΚ – Πυξίδα της Πόλης
Για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων
Σειρά: Μικρά Τετράδια

 

Η Μάχη της Κρήτης, μια ιδιαίτερη στιγμή στην πορεία αυτού του Πολέμου, η στιγμή που καθόρισε ουσιαστικά την έκβασή του, πρόσφερε άπειρο υλικό στους Δημιουργούς της 7ης Τέχνης, για να φέρουν στο φως άγνωστες πτυχές των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο ηρωικό Νησί.

Κάθε τέτοια δημιουργία, με οποιαδήποτε μορφή, εκφράζει την ανάγκη των Δημιουργών να διατηρήσουν στη Συλλογική Μνήμη τις ιστορίες των απλών ανθρώπων της Κρητικής γης, οι οποίοι, από τη μια μέρα στην άλλη, πέρασαν στο Πάνθεον των Ηρώων της χώρας μας, ανάμεσα σε εκείνους που πλήρωσαν το τίμημα της Ελευθερίας και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας με την ίδια τους τη ζωή ή με τη ζωή των δικών τους ανθρώπων.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ! Οι Κινηματογραφικές Παραγωγές που υλοποιήθηκαν και συνεχίζουν να υλοποιούνται θα μας θυμίζουν για πάντα το Νησί που σημάδεψε καταλυτικά την Ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Εις τους αιώνες των αιώνων…

Το βιβλίο μπορείτε να το αναζητήσετε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία είτε να το παραγγείλετε απευθείας σε εμάς από το ηλεκτρονκό μας κάταστημα στην διεύθυνση https://chaniafilmfestival.com/shop/ ή από το βιβλιοπωλείο σας σε όλη την Ελλάδα.

Μπείτε στο site μας http://ekdoseis-pek.blogspot.gr/ για πληροφορίες για καθένα από τους τίτλους μας.

Αναζητήστε τα βιβλία μας σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας.
Διάθεση – Διανομή: Τζανακάκης – Παρ’ ημίν.
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 11. 106 81 Αθήνα.
Τηλ: 210 3802542

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Δείτε επίσης:

TOP